Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Λευκωσία-Εξωτερικό

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για ωτοπλαστική και πλαστική αυτιών από
Αθήνα ,Θεσσαλονίκη,Λευκωσία μπορούν να επικοινωνούν με τον Κο Καποσίτα στο κάτωθι τηλέφωνο η εάν επιθυμούν στο τέλος της σελίδας να στείλουν την φόρμα επικοινωνίας.

24-ώρο τηλέφωνο επικοινωνίας
2106401004

 Αθήνα

Στην Αθήνα στο κεντρικό μας ιατρείο ο Κος Καποσίτας δέχεται Δευτέρα-Τετάρτη- Πέμπτη κατόπιν ραντεβού.Το ιατρείο βρίσκεται επί της Δημητρίου Σούτσου 17,στην Πλατεία Μαβίλη,πλησίον της Αμερικανικής πρεσβείας την Αθήνας. Μπορείτε να καλείτε στο 2106401004 την κεντρική μας γραμματεία που είναι 24-ώρου βάσεως.

Θεσσαλονίκη

Κάτοικοι από την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα που ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού στο ιατρείο του Κου Καποσίτα στην Θεσσαλονίκη μπορούν να καλούν την κεντρική μας γραμματεία στην Αθήνα στο 2106401004 .Το ιατρείο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται επί της οδού Μητροπόλεως 86 στο κέντρο της πόλης.

Κάτοικοι από Νησιά Αιγαίου-Ιονίου-Πελοπόννησο-Κρήτη

Όπως τα Δωδεκάνησα, Κρήτη, Νησιά Ιονίου, Νότια Πελοπόννησο, νησιά Βορείου Αιγαίου και το εξωτερικό μετά από χρόνια εμπειρίας απλουστεύσαμε τις διαδικασίες πριν και μετά τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής με αποτέλεσμα να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο αλλά και να μην σπαταλάτε περισσότερα χρήματα για μετακινήσεις και διαμονή. Καλέστε τον Κο Καποσίτα στο ιατρείο μας στην Αθήνα στο +302106401004 για να σας ενημερώσει για την διαδικασία.

Κύπρος-Λευκωσία

Ο Κος Καποσίτας βλέπει και χειρουργεί τους υποψηφίους από όλη την Κύπρο σε δυο κλινικές στην Λευκωσία

  1. Στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Αρεταίειο που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Αβρααμίδη 55-57, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος.
    Καλέστε το κεντρικό μας ιατρείο στην Αθήνα για άμεση επικοινωνία με τον Κο Καποσίτα στο
    +302106401004 (24-ώρου)
  2. Στην κλινική Μητέρα και παιδί (κλινική Παπαπέτρου) στην οδό Πηνελόπης Δ9,Λευκωσία.
    Καλέστε το κεντρικό μας ιατρείο στην Αθήνα για άμεση επικοινωνία με τον Κο Καποσίτα στο +302106401004 (24-ώρου)

Κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας και των γειτονικών χωρών

Ο Δρ Νώντας Καποσίτας M.D,PhD επισκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα την Μ.Βρετανία. Ο Κος Καποσίτας βλέπει τους υποψηφίους-ες του στην 1 Victoria Square στο Birmingham στο κέντρο της πόλης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καλούν το κεντρικό μας ιατρείο στην Αθήνα στο +302106401004 για να ενημερωθούν για όλη την διαδικασία που ακολουθείται και παράλληλα να κλείσουν ραντεβού.

Παρακαλώ ρωτήστε τον Κο Καποσίτα τώρα

www.kapositas.gr