Τα ιατρεία μας

 Αθήνα Θεσσαλονίκη Λευκωσία

Σε όλα τα ιατρεία ο Κος Καποσίτας βλέπει προσωπικά ο ίδιος τους υποψηφίους. Στο χώρο των ιατρείων γίνεται η συζήτηση και κλινική εξέταση των ασθενών αλλά και η μελέτη της κάθε χειρουργικής επέμβασης. Στον ίδιο χώρο γίνονται οι αλλαγές των επεμβάσεων αλλά και η θεραπείες με τα ενέσιμα υλικά. Στην συνάντηση σας με τον γιατρό γίνεται εκτενής ανάλυση της κάθε επέμβασης και παρουσίαση φωτογραφιών από περιστατικά του Κου Καποσίτα από το αρχείο του με περιπτώσεις παρόμοιες με την δικιάς σας περίπτωση

Αθήνα

Το κεντρικό μας ιατρείο βρίσκεται στην Αθήνα στην οδό Δημητρίου Σούτσου 17 στην πλατεία Μαβίλη, στην Αμερικανική πρεσβεία. Τους υποψήφιους τους βλέπει ο Κος Καποσίτας κατόπιν ραντεβού (Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη). Καλέστε στο 2106401004 και η γραμματεία μας πού είναι 24-ωρου βάσεως και θα σας ενημερώσει σχετικά.

ιατρείο πλαστικού χειρουργού

Θεσσαλονίκη

Το ιατρείο μας στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 86 πλησίον του Λευκού πύργου.

Τα ραντεβού του Κου Καποσίτα για τους ασθενείς από την Θεσσαλονίκη και γενικά από όλη την κεντρική και βόρεια Ελλάδα τα διαχειρίζεται η κεντρική μας γραμματεία στην Αθήνα καθώς και η ιδιαιτέρα γραμματέας του γιατρού.

Στην Θεσσαλονίκη ο Κος Καποσίτας βλέπει τους ασθενείς του σε τακτά χρονικά διαστήματα με προσωπική επιμέλεια.

Καλέστε μας απευθείας στο 2106401004 για ραντεβού.

Reception

Λευκωσία

Το ένα ιατρείο μας στην Λευκωσία βρίσκεται στο Αρεταίειο Νοσοκομείο την οδό Ανδρέα Αβρααμίδη 55-57, Στρόβολος, και το δεύτερο στην κλινική Μητέρα και παιδί (κλινική Παπαπέτρου) στην οδό Πηνελόπης Δέλτα 9.

Και τα δύο ιατρεία βρίσκονται στην Λευκωσία.

Καλέστε μας απευθείας όλο το 24-ώρο στο κεντρικό μας ιατρείο στην Αθήνα καλώντας στο 2106401004 για να μιλήσετε με την κεντρική μας γραμματεία αλλά και και με τον Κο Καποσίτα για να ενημερωθείτε σχετικά με τα ραντεβού μας στην Λευκωσία αλλά και για την επέμβαση που σας ενδιαφέρει.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.kapositas.gr